" " " "
top of page
Gevelbekleding

Gevelbekleding in Ranst, Antwerpen

gevel afwerken

Een gevel afwerken in hout, pvc, hardschuim pvc of volkern

De gevel van uw woning is het eerste wat in het oog springt. Daarom is de keuze van gevelbekleding zowel op esthetisch als praktisch vlak belangrijk. Houthandel Van den Heurck in Ranst, Antwerpen biedt u een ruime keuze in verschillende soorten gevelbekleding, van hout tot kunststof.

Hout

Pvc

Hardschuim pvc

Volkern

Gevelbekleding in verschillende materialen

Hout

Tropische of harde houtsoorten worden het vaakst gebruikt voor gevels, omdat deze beter
bestand zijn tegen weersinvloeden en omdat ze een grotere dichtheid hebben dan traditionele of zachte houtsoorten. De keuze van het hout hangt af van de kleur die u wenst. Hout moet u goed onderhouden om te voorkomen dat het gaat rotten. Tropische houtsoorten vragen geen onderhoud en vergrijzen na verloop van tijd. Vaak wordt deze vergrijzing behouden omdat dit een authentieke look geeft aan de gevel.

Pvc

Pvc is een mooi alternatief voor wie geen massief hout wil, maar toch de look wil veranderen. Het is makkelijk te bewerken en om de gevel netjes af te werken, bestaan er allerlei bijpassende hulpstukken. Pvc is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hardschuim pvc

Hardschuim pvc panelen creëren door de grove of fijne houtstructuur de look van hout, maar dan wel met het onderhoudsgemak van pvc. Hardschuim laat zich makkelijk plaatsen. Om de gevel netjes af te werken, bestaan er allerlei bijpassende hulpstukken. Hardschuim is in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. 

Volkern

Padouk (of padoek) is tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse I. Dit zeer sterke en stabiele hout heeft geen behandeling nodig. Padouk krijgt na verloop van tijd een grijze patine. Het B-fix systeem is een onzichtbaar bevestigingssysteem voor terrasplanken.
21 mm dik x 140 mm breed
2 zijden glad

info

Contact

Gevels transformeren: Houthandel Van den Heurck contacteren. Spring gerust eens bij ons binnen in Ranst (Antwerpen) en vraag ons om raad op maat van uw gevelproject!

bottom of page