" " " "
top of page
wandpanelen en plafondpanelen

Wandpanelen en plafondpanelen in Ranst, Antwerpen

wand en plafond

Wand en plafond

Het interieur van uw woning afwerken tot een warme en gezellige, sfeervolle omgeving? Daar helpt Houthandel Van den Heurck in Ranst (Antwerpen) u graag mee. Onze onderhoudsvriendelijke wand- en plafondpanelen kunt u overal in huis plaatsen, zelfs in goed geventileerde badkamers en keukens. Deze wand- en plafondpanelen op basis van mdf zijn voorzien van een toplaag van duurzame en afwasbare folie, heel makkelijk in onderhoud dus.

HDM 

PANIDUR

MAESTRO

Onze merken

HDM

HDM vloeren zijn uiterst slijt- en krasvast, perfect dus voor intensief huishoudelijk gebruik. De onderhoudsvriendelijke wandpanelen vragen slechts een vochtige doek om er als nieuw te blijven uitzien. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn standaard.

Panidur

Het Belgische Panidur pakt uit met hoogwaardige PEFC-gecertificeerde wand- en plafondpanelen die kunnen ingezet worden in de meest uiteenlopende interieurtoepassingen, inclusief collecties die inspelen op de laatste trends.

Maestro

Ook Maestro is 100% Belgisch en 100% kwaliteit met een ruim en exclusief assortiment aan natuurgetrouwe en unieke wand- en plafondpanelen in unicolor, marmer-, terrazzo- en houtlooks. 

info

Contact

Bezoek onze toonzaal in Ranst (Antwerpen) en sta versteld van het mooie aanbod in eigentijdse decors die perfect in elk interieur passen.

bottom of page