" " " "
top of page
Hout en houtcomposiet voor terras en tuin

Hout en houtcomposiet voor terras en tuin in Ranst, Antwerpen

Houten terrasplanken

Houten terrasplanken

Op zoek naar duurzame, onderhoudsvriendelijke houten planken voor terras of tuin? Daar kan Houthandel Van den Heurck in Ranst, Antwerpen u sowieso bij helpen. Afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de vooropgestelde kwaliteit hebben wij verschillende oplossingen:

Grenen Thermowood

Grenen geïmpregneerd

Padouk B-Fix systeem

Voor terras en tuin

Grenen thermowood

Zoekt u een goedkoper en ecologischer alternatief voor planken in hardhout? Dan is grenen thermowood uw antwoord. Dit hout heeft een fijne tot matige nerf en zichtbare knopen. Net als hardhout krijgt grenen thermowood na verloop van tijd een grijze patine.

  • 26 mm dik x 140 mm breed

  • 26 mm dik x 190 mm breed

  • 2-zijdig geribbeld

Grenen geïmpregneerd

Deze onder druk geïmpregneerde grenen planken hebben dezelfde kwaliteit als grenen thermowood. Ze zijn wel een minder ecologisch alternatief, door het gebruik van agressieve producten om het hout duurzamer te maken.
2-zijdig geribbeld
28 mm dik x 145 mm breed

Padouk B-fix systeem

Padouk (of padoek) is tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse I. Dit zeer sterke en stabiele hout heeft geen behandeling nodig. Padouk krijgt na verloop van tijd een grijze patine. Het B-fix systeem is een onzichtbaar bevestigingssysteem voor terrasplanken.
21 mm dik x 140 mm breed
2 zijden glad

Terrasplanken in houtcomposiet

Houtcomposiet combineert het beste van twee werelden: de charme van echt hout, met de duurzaamheid van kunststof. Dat maakt houtcomposiet tot de ideale basis voor terras en tuin: het is kleurvast, rot niet, behoudt zijn vorm en is eenvoudig zelf te plaatsen. De bovenzijde is geborsteld, waardoor houtcomposiet planken niet glad zijn.

Info

Contact

Hout of houtcomposiet dat past binnen uw outdoor project:

vraag raad aan Houthandel Van den Heurck!

bottom of page