" " " "
top of page
  • Foto van schrijverVan den Heurck

De voordelen van een terras in hout

Onderhoudsvrij en duurzaam terras

Genieten van het mooie weer? Dat doet u uiteraard op uw eigen terras! Wilt u een nieuw terras laten aanleggen dat duurzaam én onderhoudsvrij is? Kies dan voor een terras van hout. Een terras in hout biedt verschillende voordelen. Zo heeft u er nauwelijks omkijken naar en bent u in uw vrije tijd niet langer bezig met het wieden van onkruid en het schoonhouden van uw terras.Terras in hout
Duurzaam hout voor uw terras


Houtsoort die niet rot

De specialisten van Van Den Heurck maken gebruik van een kwalitatief goede houtsoort die niet gaat rotten. U heeft dus jarenlang plezier van uw terras. Ons team werkt bovendien met duurzaam hout of houtcomposiet. Zo dragen we ons steentje bij aan een mooie toekomst voor ons allemaal. Houd er wel rekening mee dat het hout enigszins van kleur verandert. Zo zal het hout door de blootstelling aan elementen verkleuren naar een donkerbruine of grijze kleur. Dit geeft uw terras echter wel een unieke uitstraling. Ideaal als u graag een groene tuin met natuurlijke materialen wilt creëren.


Van Den Heurck: specialist in duurzaam hout en houtcomposiet

Van Den Heurck is een houthandel met jarenlange ervaring. Wij weten niet alleen alles over de voordelen van een houten terras, maar helpen u ook met het vinden van de juiste materialen. Daarnaast rekenen we met u mee hoeveel houten platen u nodig heeft om uw terras aan te leggen. Wij adviseren u bovendien graag over duurzaam hout of houtcomposiet voor uw terras.


Houtcomposiet

Houtcomposiet (een geperst materiaal dat bestaat uit hout en polymeer) is een interessante optie als u zoekt naar een materiaal met een extra lange levensduur. Houtcomposiet is bovendien duurzaam en recyclebaar. Bij onze houthandel in Ranst bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies. Kom de materialen bekijken en laat u voorlichten over de voordelen van een houten terras.


Wilt u meer informatie ontvangen? Contacteer het team van Van Den Heurck dan direct.

20 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page